Vem jag är? | Svenssons

Svenssons

Annons

Vem jag är?

 

Vem jag är?

Mitt namn är Sandra och jag är 22 år. Jag jobbar i en klädbutik och extra på ett ålderdomshem. Jag är utbildad stylist på gymnasienivå och har läst grundkurs i modevetenskap. På fritiden spelar jag fotboll eller umgås med mina vänner och familj. Jag har ofta fullt upp och gillar att ha flera bollar i luften samtidigt. När jag gick första året på gymnasiet blev jag diagnoserad med dyslexi. Detta betyder att jag har svårt med att läsa och stava i en enklare förklaring. Så varför börja blogga då? Jo för att jag tycker det är kul, kommer jag sitta en extra timme för att kolla rättstavning? nej för jag kan göra mig förstådd och jag tycker att det räcker. Jag vill fritt kunna skriva hur jag vill när jag vill och det har jag min blogg till. Annars är jag en väldigt glad och målmedveten tjej som tycker mycket om att leva.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats