Att vara en förebild och att ha förebilder. | Svenssons

Svenssons

Annons

Att vara en förebild och att ha förebilder.

Hej, idag stod jag och pratade med en kollega som sa till mig att jag inspererar henne. Det fick mig att bli riktigt glad att höra speciellet när hon gav mig komplimangen om att jag ofta har mycket på gång samtididgt och att jag hanterar det bra. Att få vara en förebild för någon annan är en väldig skön känsla, man får bekräftelse av att man gör något rätt. Jag har fått höra i olika sitvationer av vänner, lagkamrater och även kollegor att jag inspererar och den känslan gör att jag blir väldigt stolt över mig själv, mitt självförtroende växer med det. Jag har även en hel del förebilder i mitt liv och jag tror att det hjälper än att växer som person. Jag hittar förebilder i flera av människor jag har träffat och som jag inte har träffat. Men många av mina förebilder är människor i min närhet vänner, familj, kollegor, lagkamrater, och jag tror att det är så för det flesta av er där ute. Så något som är viktigt är nog att tala om för varandra när de gör något som inspererar än. Det är också en stor anledning till att jag gillar bloggar för det är människor som gillar att insperera andra och de flästa bloggar jag läst gör det väldigt bra. Så bloggvärlden bra jobbat.

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats