Nervositet inför teoriprovet | Svenssons

Svenssons

Annons

Nervositet inför teoriprovet

Sitter just nu på trafikverket i Stockholm och ska snart göra mitt teoriprov, är så sjukt nervös. Gillar verkligen inte prov och den pressen jag känner. Tur att man har en hjärna att tänka med nu för om känslorna skulle få bestämma skulle jag springa här ifrån skrikandes att jag är nöjd med ett tågkort. Haha. Hemskt egentligen att man känner så här då man får göra hir många omprov man vill tills man klarar av det. Ja tankarna snurrar runt i huvudet och jag har väldigt svårt att koncentrera mig. Mina störrsta orosmoment är att jag ska göra slarvfel på enkla frågor, samt att inte pluggat tillräckligt, även att jag tar för lång tid på mig då jag har svårt att läsa och fötstå frågorna. Men som alla säger ta det lungt så kommer det att gå bra, hoppas bara det stämmer.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats