En vanlig Tisdag med fotboll och mål | Svenssons

Svenssons

Annons

En vanlig Tisdag med fotboll och mål

Har spenderat min kväll framför tvn och kollat på Damernas emkval. Skön vinst med 3-0 över Polen och sköna 3poäng, nu hoppas jag att det fortsätter med samma glöd igenom hela kvalet. Min lediga dag har jag varit med min mor vi har fikat och handlat och bara spenderat värdefull tid tillsammans, det är sånt som behövs. Vi har pratat mycket fotboll som vanligt och mycket kring framtiden nästa år och även kring laget och våra sista matcher nu för säsongen. Det kommer bli tufft för mig att komma iform på så kort tid speciellt då jag fortfarande är skadad. Jag kommer lägga upp ett tränings schema som börjar på torsdag, sen är det match på Söndag, Onsdag, Söndag, så jag hoppas på att hinna se en förbättring. Men det kommer krävas mycket tid och mycket vilja, tränings upplägget kommer inehålla mest kondition och även en del styrka men då mer benövningar. Jag älskar en utmaning och kommer satsa 100 på det här. Nu ska jag fortsätta kvällen med en kopp te och en bra bok, håller just nu på att läsa Pia Sundhages bok “Spela på bästa fot, att leda med glädje”. Jag har inte kommit så långt ännu men än så länge tycker jag den är bra, återkommer med betyg när jag läst klart. God natt och sov gott ikväll.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats