Redo för omhäng i butiken | Svenssons

Svenssons

Annons

Redo för omhäng i butiken

God morgon! Nu ska jag snart iväg till ett fik för att möta upp mina kollegor. Idag kommer vi hänga om i butiken så vi börjar alltid de dagarna med frukost tillsammans, super mysigt. Vi har två nya kollegor i vår grupp så kommer bli jätte bra tid till att lära känna varandra. När vi gör ett omhäng i butiken menas det att vi flyttar varorna och bygger om på väggar och med podium och bord så att butiken får en ny look. Vi jobbar med att fronta nya varor och hänga i färgordningar längst väggar. Att bygga om är inte det lättaste tur så har vi alla olika styrkor i gruppen så vi tar lätt hjälp av varandra. Jag tror att denna dag kommer bli tuff men riktigt rolig ser verkligen framemot det här, peppad!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats