En ledig dag med höstmys | Svenssons

Svenssons

Annons

En ledig dag med höstmys

 

Ledighet har varit så skönt även om det bara har varit en dag. Imorgon är jag tillbaka till jobbet igen och då är det dags för månadens omhäng i butiken. Min kropp är långt ifrån 100 igen, har lyckats blivit drabbad av sjukan som går runt just nu. Tredje veckan sjuk är jag inne på men jag kämpar vidare och hoppas på att allt är toppen till helgen. Men att sitta inne med en kopp te och studera höstens vackra färger medans jag lyssnar på ljudbok är en helt okej dag. Samtidigt tar jag tillfälle att sitta och fundera på vad jag ska göra här näst. Att flytta skulle vara ett äventyr samtidigt studier skulle vara smart att göra, men åka utomlands på äventyr är något som verkligen lockar. Ja jag är utan plan just nu och har massor med fritid som jag inte vet vad jag ska göra med. Fotbollen har nämligen tagit massor med energi som inte varit rätt så jag har tagit ett uppbehåll nu till nästa år, det känns nästan lite overkligt. Jag har aldrig varit ifrån fotbollen så länge så vi får se lite hur det kommer att gå. Men så fort jag är frisk igen ska jag börja röra på kroppen. Men nu blir det en kopp te till och plocka fram kläderna till imorgon.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats