I mitt bibliotek | Svenssons

Svenssons

Annons

I mitt bibliotek

 

Jag ljuger om jag säger att jag är bra på att läsa och att jag spenderar många kvällar med en näsa i en bok. Jag har alltid viljat läsa men har haft svårt med det. Jag kollar för det mesta på alla bilder och inspereras av det även läser lite åt gången av det jag vill lära. Jag läser sällan ut en bok men jag läser lite i den flera gånger och det är ett sett att snappa upp vad boken vill lära ut. Det här är endel av bökerna som inspererar mig och som jag tycker är kul att läsa, mycket bilder och mycket tips. Skönhet och Style tycker jag är kul och jag vill alltid lära mig mer om det. Ibland funderar jag på om jag fick välja en av dessa böker när vi skulle göra bokrapporter i skolan så skulle uppgiften varit 1000gånger roligare, haha.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats