Lätt snack | Svenssons

Svenssons

Annons

Lätt snack

IMG_20151022_213144

Hej. Just nu spenderar jag min kväll i sängen ihop med min vetekudde, ryggen bara skriker av värk. Jag har lyckades dra sönder min rygg när jag som vanligt trodde att jag var starkare än vad jag är, och skulle lyfta en stor kartong på jobbet. Ja det hade sitt pris. Men nu försöker jag bara att tänka positivt och framåt. Har super roliga planer för helgen, bland annat  så kommer min kompis hem från Umeå, så blir att tillbringa helgen med henne och massor med andra vänner. Jag har även beställt hem en klänning som lite tröst. haha jag hittar alltid en anledning till att shoppa. Ja materiell kärlek är inte så illa som man kan tro det kan göra en väldigt lycklig, i alla fall för en stund (tills jag rör mig och inser att det inte alls gjorde så att smärtan i ryggen försvann). Usch vad jag känner att jag är bra på att klaga. Men nu ska jag i alla fall försöka sova en stund slutar tidigt imorgon så det känns ju underbart.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats