Tankar kring att börja träna igen | Svenssons

Svenssons

Annons

Tankar kring att börja träna igen

IMG_20150707_130118

Hejsan, idag va andra dagen jag ställde mig på löpbandet efter jag tog uppehåll från fotbollen. Det har varit helt otroligt att komma igång och röra på sig igen. Min kropp känns redan lite bättre. Efter jag slutade träna så har jag fått väldigt ont i kroppen och blivit mycket tröttare det var därför jag bestämde mig för att ta upp träningen igen. Jag känner dock ingen sug efter tävling igen så jag försöker bara hålla det vardagligt 15 min intervaller varje dag och lite knäböj. Det jag tycker är viktigt är att inte känna pressen eller att ha förväntningar på sig, därför har jag inte talat om för någon att jag har börjat träna igen. Skulle jag berätta det så är jag rädd att förväntningarna till att jag ska komma snart tillbaka till fotbollen skulle bli för mycket för mig. Jag är en vinnarskalle och älskar att prestera, men det får mig alltid att vilja göra det som förväntas och jag blir rätt arg när det inte går som jag vill. Jag är nämligen fortfarande skadad i min fotled och skulle behöva mer tid att träna upp det men i min takt och på mina villkor. Så för att inte känna massor med press just nu vill jag helst behålla träningen för mig själv speciellt när jag inte vet hur jag ska göra med fotbollen ännu. Jag tror jag egentligen vill se om jag kan komma tillbaka ordentligt och om jag kan komma i form, det kommer då krävas att jag tränar varje dag. Det är lite där jag är just nu, att hitta en rytm i träning och arbete, sen att komma igång. Det är verkligen vanligt att man går ut för hårt och slutar efter 1 vecka eller skjuter upp det tills det är för sent. Och jag vill verkligen få det att fungera nu. Så dag tre imorgon bara att köra på.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats