Hur man lätt stylar om väskan | Svenssons

Svenssons

Annons

Hur man lätt stylar om väskan

IMG_20151110_191404

Då har jag äntligen lagat väskan. Någon gång under midsommarkvällen så lossnade mitt märke/smycke på väskan blev inte så glad över det. Jag tycker om väskan jätte mycket då storleken är perfekt när man är ute och festar. Jag har många gånger tänkt på att laga den men inte riktigt tagit mig tid till det. Tyvärr har jag ingen före bild, men det va 4st hål i väskan efter smycket som försvann vilket va rätt fult. Det jag gjorde var att ta svarta pärlor och trycka in i hålen vilket gjorde så det försvann. Men jag tyckte fortfarande väskan behövde en detalj. Jag rotade igenom en låda och hittade en sån där tatuering som man fäster med vatten dom var jätte populära i somras. Jag testade den på väskan och den sitter. Nu vet jag att det inte är för evigt men bara att köpa hem lite fler tatueringar så kan jag ändra och styla väskan precis som jag vill ha den. Riktigt nöjd med resultatet!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats