Onsdags missen | Svenssons

Svenssons

Annons

Onsdags missen

IMG_20150517_230541

 

Hej. Idag gjorde jag ett dåligt val jag jobbade i klackar. Det händer väldigt sällan sist kunde jag inte gå ordentligt på några dagar. Men den här gången hittade jag ett par lägre klackar som nog inte skulle vara något problem, arbetade bara 4 timmar så. Allt gick bra tills jag kom till jobbet och insåg att jag hade massor att göra, då kom ångesten att mina platta skor inte låg i handväskan eller bak på lagret. Men nu sitter jag här med ömma fötter och planerar inför morgondagens outfit (inga klackar).

På tal om outfits har jag blivit beroende och nej inte av shopping denna gång. Utan av pinterest, ja jag är säker sist med att upptäcka sidan som vanligt, men jag är helt besatt. Mina vänner visade mig den inför halloween då vi diskuterade vad vi skulle klä ut oss till, och en av mina vänner hade hittat inspirationen på just den sidan. Efter det var jag tvungen att ladda ner appen och jag kan spendera timmar med att kolla på olika inrednings idéer och outfits, finnas verkligen inspirerande bilder på allt där. haha så nu vet ni vad jag gör hela dagarna när jag inte arbetar.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats