1 December 2015 | Svenssons

Svenssons

Annons

1 December 2015

kamera 048

Hejsan. Idag blev det lite ändrade planer jag fick hoppa in och arbeta, men blev ledig på fredag istället så nu ser jag framemot långhelg. Annars har jag varit väldigt trött idag så har spenderat kvällen med att kolla på serien Bron som min pappa rekommenderade. Jag måste säga att än så länge är den riktigt bra! Jag har även börjat med lite framtidsplaner så är riktigt uppspelt. Personligen älskar jag att ha mål och projekt för mig blir annars väldigt rastlös. Och nu har jag haft det lugnt sen i oktober så dags att hitta på något nytt. Nej nu ska jag surfa runt och kolla om jag hittar några julklappar, hoppas ni får en superbra kväll.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats