9-jan-2016 | Svenssons

Svenssons

Annons

9-jan-2016

paddan 309

Hej. Det blev en lugn lördag för min del då jag arbetar imorgon igen. Men en promenad och årets första semla blev avklarat i alla fall. Min kväll kommer bestå av film och lite hemmaspa. Jag har även beställt hem en ny ansiktstvätt som jag verkligen hoppas på, den ska nog komma nästa vecka. Håller även på att letar efter en bra hårinpackning så om någon har ett förslag säg gärna till. Det är inte alltid så lätt att byta märken på produkter det gäller verkligen att göra sin efterforskning. Persoligen gillar jag egentligen att testa nya märken men när det kommer till min ansiktstvätt håller jag mig gärna till ett och samma, vilket gjorde det svårt när märket jag använde slutade säljas i Sverige. Så nu ska jag test ett märke som min kompis använder. Men nu tänkte jag ta en sväng med mina vikter innan det är dags för lite spa. Ha en härlig Lördagskväll.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats