12-jan-2016 | Svenssons

Svenssons

Annons

12-jan-2016

image

Godmorgon!  Idag är jag ledig och det känns jätteskönt. Men jag ska ändå ta en snabb sväng förbi jobbet  då jag har en del att fixa. Sen ska jag ta och passa på att se mig omkring på stan. Det va ett tag sen jag va runt och kollade i butikerna. Ikväll  har jag även träning igen och jag hoppas verkligen  att min kropp har mjuknat tills dess. Jag har nog aldrig  haft så ont i mina muskler som jag har nu efter söndagens träning. Passade på att smörja in mig med liniment men har inte kännt så stor skillnad ännu. Vi körde crossfit och jag måste  säga att det va sjukt bra träning så rekommenderar det, men  va smart nog att vara ledig 2 dagar efter för oj vad det känns.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats