En ledig tisdag | Svenssons

Svenssons

Annons

En ledig tisdag

image

Hej. Min dag har flytit på rätt bra trots den sjuka träningsvärken. Jag kan knappt hålla i min mobil.. Men jag lyckades ändå ta mig igenom en timmes träningspass ikväll. Stolt. Dock så får vi se om jag  kommer  ur sängen imorgon. Jag tog en sväng förbi stan idag också tyvärr hittade jag inte så mycket i butikerna. Personligen tycker jag att januari är en svår  månad att shoppa i. Det är sjukt mycket rea överallt alla butiker försöker bli av med förra årets varor. Själv går jag och letar nya vårkläder och det är där det blir lite svårt. Men jag har lyckats investera i en ny vårjacka iallafall men den fick jag beställa från nätet. Ser riktigt mycket fram emot modemässan i februari där jag får spana in alla vår och  sommar  trender. Så får väll försöka hålla mig tills dess.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats