Listor är bra grejer | Svenssons

Svenssons

Annons

Listor är bra grejer

image

Hello! Jag har tänkt på en sak att listor är sjukt beroende framkallande. Jag har kommit på mig själv att skriva listor till allt och tycker det är en bra metod för att hålla koll. Speciellt när man är lite tankspridd som mig. Har precis börjat med en lista på saker som jag vill göra. Tanken va mål för 2016 men sen växte listan och det blev en lista på saker jag vill göra de 5 åren framöver. Några saker på min lista är.
• Skaffa mig en lägenhet i stan
• Resa till Japan och Kina
• Resa runt i Europa
• Börja gymma
• Gå någon typ av utbildning.

Min lista består av allt från vardagliga saker till mer drömmar. Jag har mycket mer en del privata mål. Men ser framemot att kunna skriva om allt här.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats