Att vara fast och vakna upp. | Svenssons

Svenssons

Annons

Att vara fast och vakna upp.

image

Att vakna upp och inse att man är fast. Fast i samma rutiner, samma vanor och det upprepas om och om igen, år efter år. Jag vakna precis upp på samma plats där jag har varit de senaste åren. Det fick mig att må illa. Att inse att man prioriterat fel och gjort samma val om och om igen. Men det är bara av att vakna som man kan göra en förändring. Jag antar att ibland måste man göra samma misstag flera gånger innan man lär sig, och jag tror att i slutet är det nog värt det. Nu vet jag vad jag ska göra och vad jag vill göra. Det gäller bara att våga chansa och ta risker ibland, även att våga göra något annorlunda. Så om ett år kommer jag inte vara på samma plats som nu.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats