Inte på topp idag. | Svenssons

Svenssons

Annons

Inte på topp idag.

image

Då va det Tisdag. Jag har fått feber och halsont så inte riktigt min dag idag. Men det håller mig inte nere för det. Solen skiner och jag får lite extra energi från det. Jag passar på att surfa runt lite och kollar efter resor nu när jag inte orkar vara så aktiv. Hoppas på att boka en resa snart till slutet av sommaren. Annars så ska jag försöka hitta lite tips på hur man snabbt blir frisk. Vet att vila, mat och vatten gör det mesta, men skadar aldrig att testa annat också. För mig som har åldern inne så har jag hört att whisky ska hjälpa mot halsont, annars ska nog ingefära vara bra också. Ja om det är någon som har flera tips så dela gärna med er. Nu tänkte jag göra en stor kopp med te och krypa upp i soffan innan det är dags att gå till jobbet.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats