Äntligen min tur att sola | Svenssons

Svenssons

Annons

Äntligen min tur att sola

image

image

Hej. Nu är det äntligen min tur att få njuta av det underbara vädret. Jag hade turen att jobba förmiddag idag så när jag slutade sprang jag nästan hem. Har gått och längtat hela dagen efter att få sätta mig på balkongen. Så nu njuter jag till max. Men lite halvt dum är man nog som inte smörjer in sig med solskydd. Aja jag har iallafall kommit ihåg vatten den här gången. Hoppas att ni har en härlig dag i det fina vädret.

Kommentarer

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats