Söndags häng. | Svenssons

Svenssons

Annons

Söndags häng.

image

Hej. Idag har jag verkligen tagit sovmorgon, klev upp halv 11. Det va riktigt längesen jag sov så länge, men va hemma runt kl 3 igår så inte konstigt.     Men oj va galet med pollen det är i luften! Har ätit medicin i ca 2 månader men nu hjälper det inte ett dugg. Den senaste veckan har varit galen, känns som en bomb med pollen som har exploderat. Men förhoppningsvis är det snart över. Håller tummarna för det iallafall.

För mig blev det ingen Eurovision igår, har egentligen inget större intresse av att se det. Men läste att pogramledarna var otroligt bra så tänkte ge det en chans. Så nu blir det Eurovision och lite melon för min del.

Hoppas ni får en fantastisk Söndag.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats